Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorka sklona alkoholu godinama vrijeđala i tukla muža. DORH ju udaljio iz kuće


Jedna 36-godišnjakinja, inače sklona alkoholu, iz sjevernog dijela Zagorja, iz mjesta koje administrativno spada pod Varaždinsku županiju, godinama maltretirala i tukla svog izvanbračnog supruga, pa joj je Državno odvjetništvo odredilo udaljenje iz doma i uspostavljanje ili održavanje veze s nesretnim suprugom.

Osim toga, mogla bi čak završiti i u zatvoru, budući da je Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu nedavno protiv nje podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu zbog počinjenih kaznenih djela nasilja u obitelji iz čl. 179.a Kaznenog zakona i tjelesne ozljede iz čl. 117. st. 2. u vezi st. 1. KZ-a.

“Okrivljenu 36-godišnjakinju tereti se da je od početka 2021. do prosinca 2023. godine u obiteljskoj kući u jednom mjestu u Varaždinskoj županiji, teško kršila propise o zaštiti od nasilja u obitelji na način da je gotovo svakodnevno, pod utjecajem alkohola, grubo vrijeđala i omalovažavala svojeg 43-godišnjeg izvanbračnog supruga te bacala na njega razne predmete, kao i da mu je 9. prosinca 2023., nanijela tjelesnu ozljedu", naveli su u svom priopćenju.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook