Prethodni članak
Sljedeći članak

Vozio sa skoro 4 promila i napravio totalni rusvaj po ulicama. Uhićen je


Jučer oko 17.25 sati, totalno pijani 49-godišnji vozač napravio je pravi rusvaj u Poreču, izazvavši dvije prometne nesreće jednu za drugom.

Kako je izvijestila PU istarska, on je upravljao automobilom pulske registracijske oznake te se u Ulici Mate Vlašića nije kretao sredinom prometne trake, već je sletio na povišeni pješački otok, gdje je srušio prometni znak.

Nakon što je izazvao prometnu nesreću, vozač se nije zaustavio, nego je nastavio vožnju. U Ulici Gašpara Kalčića, dolaskom do kružnog raskrižja, izgubio je nadzor nad automobilom zbog neprilagođene brzine kretanja i oštetio dijelove montažnog kružnog toka, nakon čega je automobil zapeo u šljunak i zaustavio se.

"Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je kako je vozač upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 3.91 promila te su ga policijski službenici uhitili i priveli u policijsku postaju. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, policija protiv vozača podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu.", priopćili su iz policije.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook