Prethodni članak
Sljedeći članak

Vozačica sa sedmero djece zabila se u vozilo s troje djece!


Policija je objavila detalje o jučerašnjoj nesreću u kojoj je ozlijeđeno pet osoba.

Nesreća se dogodila u Gornjem Daruvaru.

Evo detalja koje je objavila PU bjelovarsko bilogorska:

''Jučer, 24. rujna, oko 17,50 sati, u Gornjem Daruvaru dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno pet osoba. Do nesreće je došlo kada je 32-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom, daruvarskih registarskih oznaka, zbog brzine neprilagođene stanju kolnika i atmosferskim prilikama izgubila nadzor nad vozilom, prešla na suprotnu stranu kolnika i prednjim dijelom vozila udarila u prednji lijevi dio osobnog automobila, kutinskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 46-godišnjak.

U trenutku nesreće u automobilu daruvarskih registarskih oznaka uz vozačicu se nalazilo sedmero djece koja nisu bila vezana sigurnosnim pojasom niti su imala propisane  sjedalice za prijevoz djece.

U automobilu kutinskih registarskih oznaka kao putnici su bili 46-godišnjakinja i troje djece.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede zadobili su 46-godišnja putnica iz automobila kutinskih registarskih oznaka i 11-godišnje dijete iz automobila daruvarskih registarskih oznaka. Ozlijeđeni su i 11-godišnje dijete iz automobila kutinskih registarskih oznaka i 3-godišnje i 9-godišnje dijete iz automobila daruvarskih registarskih oznaka kojima su, za sada, utvrđene lake tjelesne ozlijede.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici Hitne medicinske pomoći Daruvar i Hitne medicinske pomoći Pakrac koji su ozlijeđene vozilima hitne medicinske pomoći prevezli u Opću županijsku bolnicu Pakrac.'' -  piše policija.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook