Prethodni članak
Sljedeći članak

Vidio kroz prozor partnericu sa drugim i poludio: “Je*em ti majku, kaj to delaš”! Sud ga kaznio


Miha (32) proglašen je krivim i osuđen jer je počinio psihičko nasilje u obitelji prema svojoj izvanbračnoj partnerici nakon što ju je oko 23 sata zatekao s drugim, piše Danica.hr.

Prema presudi, Miha je u siječnju oko 23 sata u okolici Varaždina ponovio nasilje u obitelji prema svojoj tadašnjoj djevojci (30).

“Došao je do kuće gdje živi njegova izvanbračna partnerica i na stražnjem dijelu dvorišta popeo se na krov spremišta za drva, prišao do prozora spavaće sobe i vidio da su tamo partnerica i njezin novi partner (25). Pritom je vikao i galamio na nju da neka otvori prozor psujući je: “Je*em ti majku, kaj to delaš”!

Cijelo je vrijeme snažno rukama i nogama udarao po pvc prozoru spavaće sobe, pri čemu je isti zamalo otvorio. Kod žene je to izazvalo strah, uznemirenost i povredu dostojanstva. Bilo je prisutno i dijete koje je događaj uznemirio i preplašio”, navodi se u presudi.

Policija ga je pronašla oko 20 minuta iza ponoći u susjednom selu te ga odmah privela i uhitila. U varaždinskoj policijskoj postaji napuhao je 2,04 promila alkohola. Miha je na sudu sve priznao i pokajao se.

Prekršajni sudac kaznio ga je s 531 eurom (4000 kuna) te mora platiti 20 eura sudskih troškova. No, od kazne mu se odbija 40 eura jer je jedan dan proveo u policijskom pritvoru. Presuda je nepravomoćna.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook