Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Uhićen čovjek povezan s ubojstvom muškarca u Varaždinu. Našli i žrtvin auto


Policija je u četvrtak privela muškarca u Karlovcu, a kako doznaju 24 sata, to je privođenje povezano sa slučajem nestanka i ubojstva Varaždinca Željka Hatlaka. U istoj ulici pronađen je i Hatlakov auto.

Na pitanje ima li privođenje u Karlovcu veze sa slučajem nestanka i ubojstva Varaždinca Željka Hatlaka, zamjenik županijske državne odvjetnice Darko Galić potvrdio je kako ima.

- Mogu potvrditi kako se radi o istrazi te da ono ima veze sa slučajem. Detalji će biti jasniji tijekom petka - rekao je Galić. U istoj ulici pronašli su i žrtvin automobil.

Podsjetimo, nestanak Hatlaka prijavljen je službeno 5. ožujka, no poznanici su ga posljednji put vidjeli 24. veljače. Iz njegova dvorišta je otuđen i zlatno-sivi Citroen C5.

- Deset dana zaredom policija je bila ovdje stvarno bez prestanka. Ni minute ne bi napuštali lokaciju, ni kod promjene smjene. Izmjenjivali su se presretači i policijski auti, uvijek su držali pogled na tu zgradu. Malo sam se i bojala, ovo je miran kvart, pa smo jednu večer parkirali naš auto dalje od zgrade jer više nikom nije bilo jasno što se tu događa, sve do danas - rekla je čitateljica 24 sata koja je snimila uhićenje.

U srijedu navečer je, noć prije uhićenja, dodaje, vidjela čak dvije patrole na mjestu gdje se danas nalazi ukradeni auto, što ju je dodatno prestrašilo. Navodi da automobil nije ranijih dana primijetila, pišu 24 sata.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook