Prethodni članak
Sljedeći članak

VIDEO/FOTO: Zagorski policajci uhvatli ženu (45) s prepunim autom droge u Krapini


Policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske proveli su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjom državljankom Bosne i Hercegovine, zbog sumnje da je počinila kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.
 
U četvrtak, 23. svibnja 2024. godine u večernjim satima na području Krapine policijski službenici zaustavili su osobno vozilo registarskih oznaka Bosne i Hercegovine, kojim je upravljala 45-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine.
 
Zbog sumnje da se u vozilu nalazi droga 45-godišnjakinja je privedena u službene prostorije policije zbog daljnjeg kriminalističkog istraživanja.

 
Daljnjim postupanjem, temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Zagrebu policijski službenici su pretragom osobnog vozila pronašli veću količinu droge.
U unutrašnjosti automobila pronađeno je 600 grama konoplje tipa droga marihuana i 40 paketa droge hašiš ukupne mase 48 kilograma.   
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenu 45-godišnjakinju predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zlataru.

Cijela fotogalerija je dostupna OVDJE, a video pogledajte OVDJE.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook