Prethodni članak
Sljedeći članak

Policija riješila misterioznu smrt mladića. Neki mu je tip dao drogu, a nakon što se predozirao...

  • policija šuma

    Foto: Ilustracija/Arhiva Pixsell


Nakon godinu i pol dana istrage riješio se misteriozan slučaj smrti 26-godišnjaka čije je tijelo pronađeno u šumskom predjelu kod naselja Glavani.

Istarska policija je nakon pronalaska tijela 29. prosinca 2022. utvrdila da se radi o mlađem muškarcu, a na njegovom tijelu nije bilo tragova nasilja.

Obdukcijom je na patologiji u pulskoj bolnici utvrđeno da je mladić preminuo zbog uzimanja droge. Budući da je utvrđeno kako je muškarac preminuo uslijed konzumacije droge, policijski službenici nastavili su provoditi kriminalističko istraživanje, kažu iz PU istarske, piše Telegram.

Godinu i pol dana nakon pronalaska tijela, pulska policija uhitila je 35-godišnjaka koji je mladiću dao drogu u svojem automobilu dok su se vozili iz Labina prema Puli.

Kad je primijetio da 26-godišnjak ne daje znakove života, muškarac ga je ostavio na šumskom području i pobjegao bez da mu je pokušao pomoći ili ga prevezao u najbližu bolnicu.

Protiv njega policija podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinio kaznena djela omogućavanje trošenja droga i nepružanje pomoći.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook