Prethodni članak
Sljedeći članak

VIDEO: Bračnom paru na autocesti prema Zagrebu u potpunosti izgorio auto


Strašan prizor na odmorištu Staro Petrovo Selo na autocesti kod Nove Gradiške. Automobil je progutala vatra. Prema informacijama iz PU brodsko posavske, nema ozlijeđenih. U automobilu je bio bračni par koji je krenuo iz Slavonskog Broda na utakmicu Dinama u Zagreb, javlja Danas.hr.

Supružnici su se iz Slavonskog Broda uputili u Zagreb na utakmicu Dinama. Vozeći se autocestom u svojoj Opel Vectri u jednom su trenutku osjetili miris paljevine. Odmah su se odlučili zaustaviti i provjeriti o čemu se radi. Stali su na odmorištu Staro Petrovo Selo kod Nove Gradiške.

Primijetili su potom dim ispod haube, a kad su je digli, vidjeli su i plamen. Uskoro je automobil planuo i nije prošlo mnogo stvorila se ogromna buktinja. Vectra je izgorjela u roku deset minuta. Vatra ju je doslovno progutala.

Iz PU brodsko posavske potvrdili su za Danas.hr požar na autocesti.

“Automobil Opel Vectra je izgorio. U njemu je bio bračni par koji na sreću nije ozlijeđen. Na vrijeme su primijetili dim. Uskoro su došli i vatrogasci DVD-a koji su izgasili požar”, rekla je glasnogovornica Kata Nujić.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI KLIKOM NA LINK: OVDJE

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook