Prethodni članak
Sljedeći članak

Uhićen Zagorec (63) koji je autom upao na Rally. U pritvoru razbio namještaj


Policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela "Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom" te "Oštećenje tuđe stvari".

Naime, sumnja se kako je u subotu 8. lipnja 2024. godine oko 11 sati u Lepoj Vesi za vrijeme održavanja automobilističke utrke 50. Zagreb Delta Relly, 63-godišnji hrvatski državljanin upravljajući osobnim vozilom zanemario znakove zaustavljanja redara utrke, te osobnim vozilom prošao reflektirajuću traku, ušao na stazu gdje se odvijala utrka i odvezao se dijelom kolnika gdje su ga potom zaustavili policijski službenici.

Vozač, 63-godišnjak je uhićen te je tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja za vrijeme smještaja u prostorijama Policijske uprave krapinsko-zagorske oštetio dio inventara koji se nalazi u prostoriji za zadržavanje.

Protiv 63-godišnjeg hrvatskog državljanina biti će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru radi sumnje u počinjenje kaznenih djela iz čl. 235., i 215., Kaznenog zakona.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook