Prethodni članak
Sljedeći članak

U Zaboku uzgajao marihuanu. Policija mu pretresla dom i pronašla 'robu'


Fotografija je ilustrativnog karaktera. Nije u vezi s navedenim događajem

Policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“, priopćila je PU krapinsko - zagorska.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 52-godišnjak zasadio nekoliko stabljiki konoplje, a također je i kod navedenog tijekom pretrage doma pronađeno 98,7 grama marihuane. Protiv osumnjičenog 52-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zlataru.", navodi se u priopćenju.

Kako neslužbeno doznaje portal Zagorje.com, 52-godišnjak je konoplju zasadio na području grada Zaboka, no navodno nije bila riječ o velikoj količini, već tek o nekoliko stabljiki. On je stabljike uzgojio i pokupio još ranije, tako da policija nije pronašla same stabljike u rastu, već samo stotinjak grama marihune u domu 52-godišnjaka.

U svakom slučaju, kako također neslužbeno doznajemo, istražitelji smatraju kako 52-godišnjak nije uzgajao marihuanu s namjerom da je prodaje, već za vlastite potrebe, no to je također kazneno djelo zbog kojeg je policija i podigla kaznenu prijavu.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook