Prethodni članak
Sljedeći članak

Kamion u Stubičkoj Slatini izbacio auto s ceste. Ozlijeđeno dijete, vozač i putnica


O prometnoj nesreći koja se jučer dogodila na 'staroj zagorskoj', odnosno državnoj cesti D1, danas je službeno priopćenje objavila i Policijska uprava krapinsko - zagorska, koja je, nakon provedenog očevida, objavila i detalje, odnosno, uzrok prometne nesreće.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Jučer, 7. rujna 2023. godine, oko 10 sati, u Stubičkoj Slatini na D1 došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede i jedna osoba lakše tjelesne ozljede.

Prometna nesreća dogodila se jer 32-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući teretnim vozilom nije držao potreban razmak kada se kretao iza osobnog automobila kojim je upravljao 65-godišnji hrvatski državljanin te je došlo do udara prednjeg dijela teretnog automobila u stražnji dio osobnog automobila. Osobni automobil je nakon udarca sletio van ruba kolnika, udario u metalne cijevi, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila, te ponovnog okretanja na kotače.

Putnica, 65-godišnja hrvatska državljanka koja se prevozila u osobnom vozilu i vozač, vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni su u Opću bolnicu Zabok gdje su im utvrđene teške tjelesne ozljede, dok je putnik, dijete, koje se isto tako nalazilo u osobnom vozilu zadobilo lakše tjelesne ozljede.", navodi se u priopćenju PU krapinsko - zagorske.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook