Prethodni članak
Sljedeći članak

U psihijatrijskoj bolnici šakama ubio drugog bolesnika. Uhićen je


U psihijatrijskoj bolnici Insula na Rabu dogodilo se ubojstvo. Jedan bolesnik je šakama ubio drugoga, piše Index.

Iz policije su priopćili kako si sinoć zaprimili dojavu da je u zdravstvenoj ustanovi na području otoka Raba zatečeno mrtvo tijelo muške osobe. Očevid je u tijeku, a u službene prostorije policije priveden je muškarac koji se dovodi u vezu s ovim događajem.

Točan uzrok smrti spomenutog muškarca bit će utvrđen obdukcijom.

Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem kako bi se utvrdile sve okolnosti, kao i relevantne činjenica ovog događaja.

O istrazi koja je u tijeku ovisi pod kojom će se kvalifikacijom teretiti uhićeni muškarac.

Oglasila se i bolnica.

"Dana 31.01.2023.u 20.55 sati dogodio se tragičan događaj prilikom kojeg je, nakon kratkog verbalnog sukoba, bolesnik s nekoliko udaraca šakom udario subolesnika i nanio mu teške ozljede. Unatoč promptnoj intervenciji dežurne službe i poduzetim mjerama reanimacije te dolasku HMP, bolesnik je preminuo.

Osumnjičeni je po djelatnicima MUP-a prepraćen u policijsku postaju na ispitivanje.

Cijeli događaj se prema izjavama zbio u svega nekoliko desetaka sekundi.

Radi se o bolesnicima koji su bili na liječenju u tzv. dobrovoljnom statusu, a tijekom samog liječenja nisu pokazivali neprimjereno niti agresivno ponašanje. Očevid je u tijeku”, navodi se u priopćenju iz Županijske specijalne bolnice Insula. Također su naveli kako obitelji preminulog izražavaju iskrenu sućut", naveli su iz Specijalne psihijatrijske bolnice Insula.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook