Prethodni članak
Sljedeći članak

Tragedija na Črnomercu! Policija objavila detalje: Ulicom hodao u krvi dok nije uhićen


Zagrebačka policija objavila je danas detalje jučerašnjeg ubojstva na Črnomercu. Mlađi muškarac je, podsjetimo, usmrtio svog oca te se dao u bijeg. Policija ga je uhitila nedugo poslije.

“Jučer, 2. ožujka oko 10.50 sati na Črnomercu u Ulici Vinogradi u stanu u prizemlju kuće, sumnja se da je osumnjičeni 26-godišnjak počinio kazneno djelo „Teško ubojstvo“ iz članka 111. t. 1. Kaznenog zakona na štetu 51-godišnjeg muškog člana obitelji kojemu je nožem zadao više ubodnih rana uslijed kojih je preminuo na mjestu događaja.

Osumnjičeni se pješice dao u bijeg, nedaleko mjesta događaja policijski su službenici na ulici prilikom bijega, uhitili ga i stavili pod nadzor policije.

Kako je osumnjičeni imao ozlijede na ruci u vidu porezotina, prevezen je u Klinički bolnički centar „Sestre milosrdnice“ gdje mu je sanirana ozljeda. Obzirom na njegovo stanje, upućen je na daljnji pregled gdje je zadržan na liječenju u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi, piše Zafrebinfo.

Na mjestu događaja policijski službenici ekipe za očevide Policijske uprave zagrebačke su obavili očevid.

Kriminalističko istraživanje će se nastaviti nakon otpuštanja iz zdravstvene ustanove nakon čega će biti podnijeta kaznena prijava protiv osumnjičenog 26-godišnjaka Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu”, poručili su u policiji.

 

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook