Prethodni članak
Sljedeći članak

Toni si zabio nož u nogu pa ljubavnicu mazao krvlju!


Toni je proglašen krivim i osuđen nakon jezivih scena koje je priredio svojoj ljubavnici u prijateljevu stanu. Prema presudi, Toni (34) je u lipnju ove godine oko 1.30 sati iza ponoći bio s ljubavnicom u prijateljevu stanu u Zagrebu gdje su roštiljali, pili i družili se.

“U jednom trenu između njega i oštećene došlo je do verbalne prepirke pa je on uzeo njezin mobitel i bacio ga sa stola, potom uzeo kuhinjski nož obraćajući joj se riječima: “Sad ću ti dokazati svoju ljubav”. Nakon toga, zabio si je nož u predjelu bedra lijeve noge te je svojim krvavim rukama partnerici nanio krv po licu i kosi, a što je kod nje izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti.
Dakle, počinio je psihičko nasilje u obitelji prema osobi sa kojom je u intimnoj vezi”, ističe se u sudskoj presudi.

Toni je odmah uhićen te je nakon liječničke pomoći završio u pritvoru. Osuđen je na 30 dana uvjetnog zatvora zbog nasilja u obitelji te je dobio zabranu uznemiravanja “osobe sa kojom je u intimnoj vezi” u trajanju od 12 mjeseci”.

Osim toga, Toniju je određen i obvezan jednogodišnji psihosocijalni tretman. Presuda je pravomoćna jer su se stranke nakon izricanja odrekle prava na žalbu, izvijestio je prekršajni sudac, piše Danica.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook