Prethodni članak
Sljedeći članak

Procurile poruke ubijene Osječanke


Objavljene su poruke Mihaele B. (21), mlade djevojke koja je usmrćena iz vatrenog oružja u stanu u Osijeku. Podsjetimo, nakon tragedije priveden je 27-godišnji M. S., policajac iz Osijeka, a DORH je u svom priopćenju objavio da je kazneno djelo prekvalificirano u kazneno djelo ubojstva te mu je određen jednomjesečni istražni zatvor zbog bojazni od utjecaja na svjedoke i opasnost od ponavljanja djela.

Portal  Index.hr  objavio je WhatsApp poruke koje je usmrćena 21-godišnjakinja razmjenjivala s policajcem, kao i one koje je slala prijateljici o njemu. Iz poruka proizlazi da su se znali vrlo kratko, za što je Index dobio neslužbenu potvrdu iz policije. Intenzivno su se dopisivali oko tjedan dana, a prema screenshotovima, Mihaela se žalila da mladi policajac "radi dramu" i da je posesivan, iako se kratko poznaju. Poruke su poslane u ponedjeljak.

Podsjetimo, policija je policajca osumnjičila za blaže kazneno djelo dovođenja u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom iz nehaja, no DORH je vrlo brzo prekvalificirao kazneno djelo koje se 27-godišnjaku stavlja na teret. Screenshotovi poruka s WhatsAppa osobno su dostavljeni osječkoj policiji, no osoba koja ih je dostavila nije dobila nikakvu povratnu informaciju, a policija te poruke ni službeno ni neslužbeno nije spominjala, prenosi Index.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook