Prethodni članak
Sljedeći članak

Prekinuta svadba, netko je javio da je bomba u sali

Policija je prijavila nepozantog počinitelja....


Netko je u subotu policiji javio da je u sali gdje se održava svadba postavljena bomba. Svadba se održavala u gradiću Otok, koji se nalazi nedaleko Vinkovaca, prenosi Index

"U subotu, 13. kolovoza oko 21 sat, za vrijeme održavanja svadbene svečanosti, nepoznati je počinitelj telefonom obavijestio Županijski centar 112 da je u svečanoj sali u Otoku postavljena eksplozivna naprava", piše policija.

"Policijske ophodnje žurno su izašle na mjesto događaja, osigurale mjesto događaja te su svi gosti evakuirani iz objekta.

Na mjestu događaja službenici Protueksplozijskog odjela Policijske uprave vukovarsko-srijemske su pomoću službenog psa za detekciju eksploziva obavili detaljan pregled objekta i okolnog područja", dodaje se.

"Eksplozivna naprava nije pronađena te je utvrđeno da se radi o lažnoj dojavi. S obzirom da je nepoznati počinitelj lažno prijavio događaj koji je iziskivao hitno djelovanje policijskih službenika, protiv njega slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela 'Lažna uzbuna'

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook