Prethodni članak
Sljedeći članak

Policija već šest mjeseci traga za ovim mladim Oroslavčaninom


Policija još uvijek traga za 21-godišnjim Emanuelom Gardlom iz Oroslavja, koji je nestao prije šest mjeseci, točnije, u nedjelju, 22.svibnja ove godine. 

Posljednji put je viđen te nedjelje u obiteljskoj kući u kojoj živi s roditeljima. Naime, tog je dana otišao iz kuće i nije se više vratio, pa je obitelj njegov nestanak prijavila policiji, koja je započela potragu.

Danima, pa i tjednima policajci, vatrogasci, pripadnici HGSS-a, pa čak i lovci intenzivno su tragali poljima i šumarcima u okolici Oroslavja ne bi li ga pronašli, no, potraga, nažalost, nije dala rezultata tako da mu ni dan danas nema 'ni traga, ni glasa'.

Emanuelu je, inače, upravo ovih dana bio rođendan. On je, naime, rođen 18.11.2001. u Zagrebu, visok je 180 cm, srednje je građe, broj stopala mu je 44, ima kratku kosu i smeđe oči, a u trenutku nestanka na sebi je imao sivu trenirku, pamučnu majcu kratkih rukava i crne tenisice.

Ukoliko ste slučajno u međuvremenu vidjeli Emanuela, nešto čuli o njemu ili imate ikakve informacije koje bi mogle biti korisne u potrazi, nikako ne oklijevajte odmah javiti policiji u najbližu policijsku postaju ili na broj 192.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook