Prethodni članak
Sljedeći članak

Policija privela trudnicu koja je napala bolničkog portira: "Diži tu rampu, majmune"

  • Policija uhićenje privođenje uhićena uhićen lisice žena

    Foto: Pixsell/Ilustracija


Foto: Pixsell/Ilustracija (Nije u vezi s navedenim događajem)

Tridesttrogodišnja trudnica Karla napravila je pravi show kad je došla na vađenje krvi u bolnicu.

Na koncu, policija ju je morala privesti, a sutkinja ju je osudila zbog remećenja javnog reda i mira.

Kako piše Danica.hr, prema presudi, sve se dogodilo u rujnu u 11.20 sati u Zagrebu, u krugu bolnice Petrova 3, Zavod za transfuzijskiu medicinu.

Narušavala je javni red i mir na način da je vikala i galamila na čuvara parkirališta riječima: „Šta koji ku*ac glumiš idiote jedan, diži tu rampu“, a nakon čega je ostavila vozilo i otišla vaditi krv, navodi se u presudi.

Karla sve opovrgava. Kaže kako je bila u sedmom mjesecu trudnoće te je došla izvaditi krv.

“Došla sam do rampe i zamolila portira da me pusti, ali nije htio. Kad je podigao rampu kako bi jedan automobil izašao, ja sam stisnula gas i ušla. Zadržala sam se 7 minuta i kad sam se vratila, tamo su već bili policajci”, rekla je Karla.


No, portir svjedoči da ga je vrijeđala čim je došla. Rekla mu je ‘digni idiote rampu’, a kad ju je pitao je li dobrovoljni darivatelj krvi, odbrusila mu je ‘šta te boli ku*ac’, tvrdi portir.

“Nakon toga je jedan automobil trebao izaći pa sam digao rampu, a ona je to iskoristila i ušla. Kasnije se vraćala prema rampi, stala i rekla: ‘Diži tu rampu majmune, koji ku*ac glumiš idiote jedan, idi u pi*ku materinu, puši ku*ac’.

Izgovorila je i još niz drugih prostota. Tamo su bili policajci koji su je pokušali smiriti, međutim ni oni u tume nisu uspjeli”, ispričao je portir na sudu.

Sutkinja je trudnicu proglasila krivom i osudila na 50 eura kazne zbog remećenja javnog reda i mira. Presuda je nepravomoćna, piše Danica.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook