Prethodni članak
Sljedeći članak

Policija objavila fotografiju muškarca kojeg traže zbog naleta na policajca


Splitska policija objavila je fotografiju muškarca kojeg dovode u vezu s naletom na policajca koji je teško ozlijeđen u srijedu navečer.

- Objavljujemo fotografiju muškarca kojeg dovodimo u svezu s događajem od sinoć kada je u namjernom naletu motocikla teško ozlijeđen policijski službenik i na koje okolnosti provodimo kriminalističko istraživanje - priopćili su iz policije.

Građane pozivaju ukoliko imaju korisne  informacije o osobi s fotografije  da ih o tome obavijeste pozivom na  broj 192, obavijeste  najbližu policijsku postaju ili na e-mail adresu [email protected].

Ranije su iz splitske bolnice izvijestili da policajca čeka operacija, ali da nije životno ugrožen. Policajca su hospitalizirali na Zavodu za ortopediju  i traumatologiju klinike za kirurgiju KBC-a Split.

Policajca koji je bio na dužnosti u srijedu navečer je u središtu Splita namjerno udario motociklist i teško ga ozlijedio te potom pobjegao.

- U odnosu na događaj od jučer kada je prilikom postupanja došlo je do namjernog udara motocikla u policijskog službenika koji je zadobio ozljede i prevezen u splitsku bolnicu. Na mjestu događaja obavljen je očevid. Predmetni motocikl je privremeno oduzet i pohranjen. Policijski službenik zadobio je tešku tjelesnu ozljedu noge te je hospitaliziran. U tijeku intenzivno traganje za vozačem motocikla - objavila je splitska policija.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook