Prethodni članak
Sljedeći članak

Mladi zagorski lovac upucan tijekom noćnog lova na lisice

Iz Policijske uprave Krapinsko-zagorske, zbog same istrage koja je još u tijeku, ne žele otkrivati detalje

  • Noćni lovac

    Foto: Ilustracija, nije s mjesta događaja


Proteklog vikenda u jednoj šumi u naselju Čret, na području Krapinskih Toplica, kako neslužbeno doznajemo od mještana, dvojica su lokalnih lovaca, jedan mlađi i jedan iskusniji, navodno krenuli u noćni lov na lisice, koji je u jednom trenutku pošao po zlu.

Naime, mlađi lovac upucan je iz lovačke puške te je s teškim tjelesnim ozljedama, odnosno, sa sačmom u više dijelova tijela (navodno i u prsnom košu) završio u Općoj bolnici Zabok. Liječnici su ga, srećom, upsjeli spasiti, a kako neslužbeno doznajemo, trenutno se i dalje nalazi u bolnici te je van životne opasnosti.

Iako među mještanima kruže različite verzije priče o tome tko je i kako ranio mladog lovca, za sada nema nikakvih službenih informacija o ovoj nesreći koja je umalo završila kobno. Iz Policijske uprave Krapinsko-zagorske, zbog same istrage koja je još u tijeku, ne žele otkrivati detalje, a na naš upit o ovom događaju stigao nam je tek kratak odgovor kojim potvrđuju da je lovac ranjen.

-Možemo potvrditi kako je 5. lipnja 2021. godine u  Čretu došlo do ranjavanja 20-godišnjeg hrvatskog državljanina prilikom lova članova lovačkog društva. Kriminalističko istraživanje je u tijeku i utvrđuju se sve okolnosti stradavanja – odgovorio nam je Zoran Lončar, glasnogovornik PU Krapinsko-zagorske.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook