Prethodni članak
Sljedeći članak

Javio nam se vlasnik BMW-a koji je sinoć imao nezgodu na autocesti: 'Pukla mi je guma'


Kako smo izvjestili OVDJE, sinoć je na autocesti A2, Zagreb - Macelj, došlo do nezgode u kojoj je jedan bijeli BMW završio u ogradi.

Društvenim mrežama netom prije proširila se vijest kako se dva BMW-a, crni i bijeli, utrkuju na toj dionici autoceste, stoga su se ta dva slučaja odmah u javnosti dovela u vezu, a policija nije mogla u tom trenutku potvrditi jesu li ili nisu ta dva događaja međusobno povezana.

Danas nam se javio vlasnik bijelog BMW-a koji je sudjelovao u sinoćnjoj nezgodi. Inače, riječ je o 26-godišnjaku iz Dubrovnika, koji je autocestom Zagreb - Macelj vozio u smjeru Maclja.

"Nije istinita informacija da je riječ o utkivanju s drugim BMW-om. U grupi Policija zaustavlja je izašla objava o utkivanju dva BMW-a i sljedeća je bila objava moje prometne nesreće pa su ljudi odmah to dvoje povezali, što nije istina. Pukla je guma na autu prilikom vožnje i zbog toga je izgubljena kontrola nad vozilom. Obavljen je očevid i sad možete preko policije potvrditi moju priču, a ne širiti lažne informacije. Ozljeđenih nema", kaže vlasnik BMW-a.

Iz PU krapinsko - zagorske doznajemo kako sinoćnja nezgoda nije okvalificirana kao prometna nesreća, već kao događaj. - Došlo je do puknuća gume na zadnjem desnom kotaču vozila kojim je upravljao hrvatski državljanin rođen 1996. godine - rekli su nam iz PU krapinsko - zagorske.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook