Prethodni članak
Sljedeći članak

GROZNO: Zaspala s upaljenom cigaretom, izbio požar i ugušila se


Djevojka (27) zaspala je u dnevnom boravku na trosjedu s cigaretom u rukama. Više se nije probudila. Kako su u utorak potvrdili iz zagrebačke policije, “obavljenim očevidom utvrđeno je da je požar najvjerojatnije izbio uslijed djelovanja žara cigarete”, piše Danica.hr.

“Poduzetim radnjama utvrđen je identitet smrtno stradale ženske osobe, a riječ je o 27-godišnjakinji”, rekli su jutros u Policijskoj upravi.
Požar je izbio u noću između četvrtka i petka prošli tjedan, u Lhotkinoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci. “U stanu je izbio požar te je u dnevnom boravku pronađeno tijelo ženske osobe. U dijelu dnevnog boravka stana nastala su termička oštećenja, dok ostatak dnevnog boravka i druge prostorije u stanu nisu opožarene”, glasilo je prvo priopćenje policije.

Požar ugasio sam od sebe, doznaje Danica.hr. No, nesretna djevojka vjerojatno se ugušila od opasnih plinova nastalih izgaranjem namještaja u zatvorenom prostoru. Vatrogasci su drugi dan ujutro na poziv policije provalili u zaključani stan. Na žalost, pronašli su beživotno tijelo djevojke koja je u stanu živjela sama, piše Danica.hr.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook