Prethodni članak
Sljedeći članak

Frizerka (22) pružala seksualne usluge, zarađivala, a onda je nazvala policiju...


Zagrebačka frizerka (22) uhićena je nakon što je oko 22 sata pozvala policiju navodeći kako joj je netko ukrao novac.

Sve se dogodilo lani potkraj rujna u stanu u Zagrebu. Policajci koji su stigli u stan odmah su pronašli njezin novac, ali su usput otkrili i još nešto – da se atraktivna crnka bavila prostitucijom.

Prema presudi, frizerka je proglašena krivom jer se “odavala prostituciji tako da je u stanu na drugom katu u kojem je u najmu pružala seksualne usluge za novac, pribavljajući klijente putem oglasa na raznim web stranicama među kojima su i ljubavni-oglasnik.net i oglasnik.hr”, piše Danica.

Djevojka je na sudu sve priznala navodeći kako se “uglavnom družila sa svojim vršnjacima i prijateljima koji su i te noći zatečeni kod nje u stanu”.

“Ja sam pozvala policiju jer sam mislila da su mi novci koje sam zaradila tijekom sezone na moru bili ukradeni, a te novce sam čuvala kako bih imala za svoje uzdržavanje i pomoć roditeljima. Radila sam u sezoni kao sobarica.

Te noći sam se prepala i pozvala policiji jer sam mislila da sam pokradena. No, policajac je u sobi našao moju malu torbicu u kojoj su bili ti novci, koje sam ja u tu torbicu i spremila, ali sam to na žalost zaboravila.

Ti novci koji su mi oduzeti nisu zarađeni od prostitucije, već od sezonskog posla, što se može i provjeriti”, ispričala je djevojka na sudu.

Sutkinja ju je proglasila krivom i osudila na 100 eura kazne te 15 eura prekršajnih troškova. No, kako je bila dva dana u policijskom pritvoru, od kazne joj se oduzima 80 eura.

Premda je policija tražila da joj se trajno oduzme pronađenih 625 eura u torbici tvrdeći kako je to novac zarađen prostitucijom, sutkinja se s time nije složila. Presudila je da joj se novac mora vratiti jer nema dokaza da je zarađen seksualnim uslugama.

Policija će tako frizerki morati vratiti jednu novčanicu od 200 eura, dvije od 50, 11 novčanica od 20 eura, deset od deset eura te jednu od pet eura.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook