Prethodni članak
Sljedeći članak

Evo gdje su u Zagorju ovoga vikenda pijani vozači izazvali prometne nesreće


Na prometnicama KZŽ tijekom vikenda zabilježeno je šest prometnih nesreća, objavila je danas zagorska policija. 

Četiri nesreće s materijalnom štetom koje su se dogodile u Risvici zbog nepropisnog pretjecanja, u Krapinskim Toplicama uslijed nepropisnog skretanja, u Valentinovu zbog ne kretnja vozilom sredinom obilježene prometne trake te u Mariji Bistrici zbog nepropisne vožnje unatrag. Vozač koji je skrivio prometnu nesreću u Mariji Bistrici upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 1,36 promila.    

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Svetom Mateju zbog ne kretanja vozilom što bliže desnom rubu kolnika dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede, a vozač koji je skrivio nesreću upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 2,13 promila.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Svetom Križu Začretje jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede, do nesreće je došlo zbog oduzimanja prednosti prolaska.

Od ostalih događaja možemo izdvojiti jedan manji požar bez štete u kontejneru za odlaganje otpada u Ravninskom, te jedan požar suhog granja u Budinšćini.

Tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirano je jedno kazneno djelo prijevare i dva kaznena djela teške krađe. 

Od prekršaja policija izdvaja jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook