Prethodni članak
Sljedeći članak

Doma htio dovesti novu zaručnicu! Supruga i sin ga napali: ‘Ne dovodi k… u kuću!’


Supruga i sin proglašeni su krivima i osuđeni jer su prijetili suprugu i ocu (50) nakon što je doma htio dovesti svoju novu zaručnicu.

Prema presudi, supruga (46) i sin (26) su u prosincu oko 16 sati “u dvorištu obiteljske kuće u Samoboru počinili psihičko nasilje u obitelji nad suprugom, odnosno ocem okrivljenih”.

“Supruga je zašla iz kuće u dvorište te na bivšeg supruga počela vikati i vrijeđati ga riječima: Što dovodiš tu kurvu u kuću, ako ju još jednom vidim ubit ću i tebe i nju!

Potom je u dvorište došao sin koji se ocu obratio riječima: Ne dovodi više tu kurvu u kuću! Dakle, počinili su psihičko nasilje u obitelji prema bivšem suprugu i ocu što je kod njega prouzročilo povredu dostojanstva i uznemirenost”, istaknula je sutkinja, piše Danica.hr.

10 dana zatvora

Rekli su da to nije istina, ali sud je na koncu povjerovao suprugu i ocu i njegovoj novoj zaručnici.

“Toga dana me nazvao na mobitel i rekao: Opet je bio šou, opet me napadaju! Čula sam da ženski glas viče: Ne dovodi više tu kurvetinu u kuću, ako je još jednom vidim ubit ću tebe i nju! Ja sam se uplašila.

Bila sam na radnom mjestu i nakon toga on i ja smo se odmah našli i išli odvjetnici koja nam je rekla da odmah idemo na policiju to prijaviti. To smo i učinili”, svjedočila je nova zaručnica.

Sutkinja je suprugu i sina ovih dana proglasila krivima te ih osudila na deset dana uvjetnog zatvora. Presuda je nepravomoćna.

 

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook