Prethodni članak
Sljedeći članak

Dijete vozilo bicikl preko zebre, udario ga auto, teško je ozlijeđeno

Uslijed udara u osobni automobil dijete (13) je zajedno s biciklom palo na kolnik


Teške tjelesne ozljede zadobilo je sinoć 13 - godišnje dijete u karlovačkoj gradskoj četvrti Grabrik. Policija kaže da se nesreća dogodila u 20,57 sati u ulici Kralja Zvonimira, javlja Kaportal.

"Dijete starosti 13 godina upravljalo je biciklom i kretalo se pješačkim nogostupom uz zapadni rub kolnika ulice Kralja Zvonimira. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza kod kbr. 3 u navedenoj ulici preko kojeg nije označena biciklistička staza nije zaustavio bicikl i gurao ga kao pješak, već je nastavio vožnju biciklom preko obilježenog pješačkog prijelaza prelazeći na suprotnu stranu kolnika", kažu u policiji.

Došlo je od udarca bicikla u prednji dio osobnog automobila karlovačkih registracijskih oznaka s kojim je upravljala 57-godišnjakinja koja je u tom trenutku skretala iz ulice Kralja Zvonimira u ulicu Kralja Petra Krešimira IV.
"Uslijed udara u osobni automobil dijete je zajedno s biciklom palo na kolnik i tom prilikom je zadobilo teške tjelesne ozljede i zadržano je na liječenju u zdravstvenoj ustanovi.

U trenutku prometne nesreće dijete nije na glavi nosilo zaštitnu kacigu kao niti reflektirajući prsluk. Nadležnom državnom odvjetništvu slijedi izvješće o događaju", kažu još u policiji, prenosi Index.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook