Prethodni članak
Sljedeći članak

DETALJI TRAGEDIJE: Djevojčicu kamion usmrtio nedaleko kuće. Vozač vikao: "Zovite hitnu"


Foto: Emica Elvedji/Pixsell

Nezapamćena tragedija potresla je Dugo Selo. U naletu kamiona danas oko podneva smrtno je stradala djevojčica koja je u tom trenutku išla iz osnovne škole. Nesreća se dogodila u naselju u blizini raskrižja s Rugvičkom ulicom, a dijete je nažalost od siline udara na mjestu preminulo. Kako Večernji list doznaje od očevidaca u blizini mjesta nesreće u tom se trenutku vozio i liječnik koji je odmah stao i priskočio u pomoć, ali nažalost mogao je samo konstatirati smrt.


Tragedija se dogodila svega tristotinjak metara od kuće u kojoj je djevojčica živjela te svega stotinjak metara od kuće njezine bake.

– Užas, svi smo potreseni. Odjednom se čuo samo strašan udarac. Vozač je odmah izletio iz kamiona i počeo urlati i zapomagati od šoka – kazali su očevidci nesreće. "Zovite hitnu, neka netko zove hitnu" vikali su susjedi u Rugvičkoj koji su odmah pohitali u pomoć, ali nažalost do dolaska hitne bilo je prekasno, piše Večernji.

Nesreća se dogodila na samom ulasku u Dugo Selo, na dionici ceste kojom prolaze brojni automobili i kamioni koji idu do obližnjeg izlaza na autocestu A3. Kamion koji je sudjelovao u nesreći u tom je trenutku prevozio zemlju s gradilišta. Policija je odmah ogradila cijelo područje i započela očevid koji je trajao tijekom cijelog poslijepodneva. – Po dovršetku istrage imat ćemo više informacija o uzrocima ove nesreće – kazali su nam iz Policijske uprave zagrebačke. O velikoj tragediji, danas se na službenom Facebook profilu oglasio i gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian.


- Ne postoje riječi koje mogu izraziti dubinu tuge koju osjećam zbog nenadoknadivog gubitka dječjeg života. U ovim teškim trenucima, želim roditeljima uputiti najdublju sućut i podršku. Želim da znate kako sam uz vas mislima i u molitvama. Neka vam ljubav i uspomene koje imate na vaše dijete pruže snagu i utjehu. Neka vaše dijete počiva u miru, a vi pronađite snagu u zajedništvu i podršci svih onih koji vas vole i brinu za vas - napisao je.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook