Prethodni članak
Sljedeći članak

Upoznajte Martinu, zagorsku predstavnicu na izboru za Najljepšu mamu Hrvatske


Tridesetdvogodišnja Martina Šaronja iz Martinca Orehovičkog „branit će boje“ Krapinsko-zagorske županije na nacionalnom izboru za Najljepšu mamu Hrvatske koje će se ovoga vikenda održati u Šibeniku

– U braku sam i imam dvoje djece. Završila sam školu za grafičara i muzičku školu za klavijature. Tajnica sam Udruge Auto Kluba Kebel. Volim čitati ljubavne knjige i provoditi vrijeme s obitelji i prijateljima. Bavim se humanitarnim radom i pomažem najpotrebitijima – ukratko nam se predstavila naša simpatična sugovornica koja je uslijed priprema za predstojeće natjecanje koje će se odvijati Gradu Šibeniku koji je suorganizator natjecanja za Najljepšu mamu Hrvatske od samog početka.

„Odluka da se prijavim bila je jednostavna baš kao i ja“

– Od programa nas očekuje mnogo slikanja, obilazak grada, posjeta Vinariji, puno proba i usavršavanja svojih talenata, hrpa sastanka i domjenaka, sudjelovanje u likovnim radionicama i naravno mnogo zabave, smijeha i novih uspomena koje ćemo ponijeti sa sobom. Odluka da se prijavim bila je jednostavna baš kao i ja. Zapravo sam se trebala prijaviti s mojom najboljom prijateljicom, trebale smo biti u različitim kategorijama, no spletom nekih privatnih okolnosti ona je sad, uz moju obitelj najveća podrška. Svidjela mi se ideja za jednim novim iskustvom, ideja da upoznam nove ljude, da se zabavim i unesem dodatni dašak radosti u svoju zonu komfora – ispričala nam je Martina zašto se prijavila na ovo natjecanje.

„Nemam velikih očekivanja, želim se zabaviti“

Naša Zagorka ispričala nam je da je do sad ostale kandidatkinje upoznala samo virtualno:

– Oduševljena sam se onim što sam do sad vidjela. Sve mame su izrazito simpatične, pristupačne i  zgodne. Veseli me sto ću za samo par dana biti dio te priče. Očekivanja nekih velikih nema, poanta je ići, lijepo se zabaviti i steći nova iskustva. Sve ostalo ako dođe uz to je samo bonus  – rekla je o svojim očekivanjima Martina za koju ne sumnjamo da će u najboljem svijetlu predstaviti Krapinsko-zagorsku županiju.

Martina je podijelila s nama kako za natjecanje nije bilo neke posebne pripreme:

–  Mama sam 24/7, trudim se uvijek biti lijepa i dobra. Potrebno je da budem svoja, onakva kakva jesam svaki dan. Oni koji me poznaju, znaju tko sam, a ostali će me upoznati kroz natjecanje. Lijepu mamu ne čini samo vanjska ljepota, već i ljepota duše, srca i njene obitelji – zaključila je Martina.

Još članaka iz "Bedekovčina"

Facebook