Prethodni članak
Sljedeći članak

Odobrena izgradnja Sportskog igralište kod Spomen doma u Lugu Poznanovečkom


Općini Bedekovčina Ministarstvo turizma i sporta odobrilo je projekt izgradnje Sportskog igrališta kod Spomen doma u Lugu Poznanovečkom. Radi se o višenamjenskom sportskom igralištu za mali nogomet i odbojku.

U okviru parkovnog terena oko zgrade Spomen doma u Lugu Poznanovečkom, na mjestu obuhvata predmetnog zahvata sportskog igrališta postoji zaravnjeni asfaltirani plato ograđen žičanom ogradom, na kojem je smješteno postojeće sportsko igralište. Igralište je opremljeno improviziranim golovima te drvenim rasvjetnim stupovima sa reflektorima i u potpunosti je neuređeno i nefunkcionalno.

Predviđeno je uređenje postojećeg sportskog igrališta za mali nogomet/odbojku, postavljanje gledališta, opremanje igrališta rasvjetnim stupovima, opremanje igrališta golovima za mali nogomet, klupama za upotrebu sportaša i stručnog osoblja, koševima za otpatke te nabava prijenosnog stalk, postavljanje zaštitne ograde oko igrališta te krajobrazno uređenje.

Procijenjena vrijednost projekta je 213.558,75 eura, od čega će Ministarstvo financirati projekt u iznosu od 75.079,38 eura.

Još članaka iz "Bedekovčina"

Facebook