Prethodni članak
Sljedeći članak

Bod Tondacha u derbiju kod Odre

4. NL – središte skupina A: 23. kolo: Odra – Tondach 1:1


U 23. kolu 4. NL središte skupina A Tondach je gostovao kod Odre. Nakon pobjede kolo prije u zagorskom derbiju protiv Klanjca, ovo je bio još veći izazov za Tondach da pokaže izlazi li skroz iz krize. Naime, bio je to ogled druge i treće ekipe s ljestvice, dakle izravna borba za drugo mjesto.  Bolje su u utakmicu krenuli domaćini, koje je u vodstvo doveo Filip Luter već u petoj minuti. Sa 1:0 otišlo se na odmor. No, Tondach se nije predavao i kako su domaćini dobili prvih 45 minuta, tako je gostima pripalo drugo poluvrijeme. U 56. minuti na 1:1 izjednačio je Karlo Bobinec i tih 1:1 ostalo je do isteka svih devedeset minuta. Dakle, može se zaključiti da je Tondach izašao iz krize i sada se može okrenuti završnici i borbi za drugo mjesto. Naime, sada je Tondach pao na četvrto mjesto, ali ima bod maje od Brezovice i dva manje od Odre, dok se čini da je Golubovec sa 10 bodova prednosti pred drugom Odrom ipak neuhvatljiv. Tondach u 24. kolu u zagorskom derbiju dočekuje Mladost iz Zaboka.

4. NL – središte skupina A, 23. kolo

ODRA– TONDACH 1:1 (1:0)

SUCI:  Forko, Kovač, Lekšić  GLEDATELJA: 100

STRIJELCI: 1:0 Luter 5', 1:1 Bobinec 56'

ODRA: Zubak, Brebrić (73' Suša), Kljujev, Štefanac, Kovačić, Turković, Hanachi, Luter, Pavek, Topalović, Fučkala (54' Juranović); trener: Krešimir Ganjto

TONDACH: Voloder, Bartolec (46' L. Jurina), Kralj, I. Bosec, Frtalj, Frančina, Kovjanić (46' Hendija), D. Bosec, Mlinarić (70' Boronjek), Bobinec (77' Merlin), R. Jurina; trener: Franjo Pužin.

Još članaka iz "Bedekovčina"

Facebook