Prethodni članak
Sljedeći članak

Imenovani načelnici policijskih postaja u Policijskoj upravi krapinsko-zagorskoj

Temeljem internog oglasa za imenovanje rukovodećih policijskih službenika/ca u ministarstvu nutarnjih poslova, Policijska uprava krapinsko-zagorska na radno mjesto načelnika/ca policijskih postaja objavljenog dana 07. kolovoza 2012. godine, glavni ravnatelj policije imenovao je načelnike/ce policijskih postaja Policijske uprave krapinsko zagorske...


Temeljem internog oglasa za imenovanje rukovodećih policijskih službenika/ca u ministarstvu nutarnjih poslova, Policijska uprava krapinsko-zagorska na radno mjesto načelnika/ca policijskih postaja objavljenog dana 07. kolovoza 2012. godine, glavni ravnatelj policije imenovao je načelnike/ce policijskih postaja Policijske uprave krapinsko zagorske:

POLICIJSKA POSTAJA ZABOK

MILJENKO FRUK - rođen 9. studenog 1963. godine, diplomirani kriminalist u zvanju samostalni policijski inspektor koji je policijsku karijeru započeo 1991. godine tijekom koje je obnašao brojne dužnosti: administrativni referent za uredske poslove u Centralnoj pisarnici, upravni referent za poslove prebivališta i boravišta i poslove JMBG u Policijskoj upravi zagrebačkoj, službenik za prijavništvo i osobne iskaznice u Policijskoj upravi zagrebačkoj, donačelnik Odsjeka za Upravne poslove, policijski službenik za obradu organiziranog kriminaliteta u Pododsjeku za obradu kriminaliteta, vođa grupa za organizirani kriminalitet u Pododsjeku za obradu kriminaliteta, voditelj Ureda načelnika i dosadašnji načelnik Policijske postaje Zabok.

POLICIJSKA POSTAJA DONJA STUBICA

DARKO BAN - rođen 1. svibnja 1969. godine, diplomirani kriminalist u zvanu glavni policijski inspektor, koji je policijsku karijeru započeo 1988. godine tijekom koje je obnašao sljedeće dužnosti: policajac u GSUP-u Zagreb, policajac u Stanici policije Donja Stubica, policajac u Stanici prometne policije Zabok, pomoćnik zapovjednika Stanice prometne policije Zabok, pomoćnik zapovjednika postaje za prometnu preventivu u Postaji prometne policije, pomoćnik zapovjednika za kriminalističku obradu i očevide u Postaji prometne policije, načelnik Postaje prometne policije Krapina, voditelj Pododsjeka za sigurnost cestovnog prometa u Odjelu policije, načelnik Postaje prometne policije Krapina i dosadašnji načelnik Policijske postaje Donja Stubica

POLICIJSKA POSTAJA KLANJEC

ROBERT PETROVIĆ - rođen 11. listopada 1968. godine, stručni specijalist komunikacijskog menadžmenta, u zvanju policijski inspektor, koji je policijsku karijeru započeo 1994. godine kao policajac u Policijskoj postaji Klanjec, policajac za kontrolu prelaska državne granice u PGP Kumrovec, policijski službenik za graničnu kontrolu u Policijskoj postaji Klanjec, detektiv za kriminalističku obradu, evidencije, potrage i identifikaciju u Policijskoj postaji Klanjec, policijski službenik za obradu kriminaliteta u policijskoj postaji Klanjec i policijski službenik kriminaliteta droga u Pododsjeku za obradu kriminaliteta.

POLICIJSKA POSTAJA KRAPINA

IVAN POLJAK - rođen 28. travnja 1967. godine, kriminalist u zvanju viši policijski inspektor, koji je policijsku karijeru započeo 1986. godine kao šifroteleprinterist u RSUP-u, kriptoobrađivač u SUP-u Zabok, operativni radnik za suzbijanje kriminala u stanici policije Krapina, donačelnik Odsjeka policije, načelnik Policijske postaje Pregrada i dosadašnji načelnik Policijske postaje Krapina.

POLICIJSKA POSTAJA PREGRADA

JOSIP LOINA - rođen 23. svibnja 1964. godine, stručni specijalist kriminalistike u zvanju glavni policijski inspektor, koji je policijsku karijeru započeo 1991. godine kao policajac u Policijskoj postaji Zabok, policajac u Policijskoj ispostavi Krapinske Toplice, operativni radnik dežurni ispostave u Policijskoj ispostavi Krapinske Toplice, šef smjene policijske postaje u Policijskoj postaji Zabok, pomoćnik načelnika policijske postaje za policiju u Policijskoj postaji Zabok i policijski službenik kriminaliteta droga u Pododjeku za obradu kriminaliteta

POLICIJSKA POSTAJA ZLATAR BISTRICA

ZDENKA KOLAČKO - rođena 9. siječnja 1970. godine, završila Ekonomski fakultet u Zagrebu, magistra ekonomije, u zvanju samostalni policijski inspektor, koja je policijsku karijeru započela 1996. godine kao analitičar u Odsjeku za analitičke poslove, kriminalistička službenica u Odsjeku za obradu kriminaliteta i policijska službenica za gospodarski kriminalitet u Pododsjeku za obradu kriminaliteta.

POSTAJA PROMETNE POLICIJE KRAPINA

ZLATKO SVRTAN - rođen 22. travnja 1968. godine, diplomirani kriminalist, u zvanju policijski savjetnik, koji je policijsku karijeru započeo 1986. godine kao policajac pripravnik RSUP-a, Jedinica Lučko, operativni radnik za kontrolu i registraciju OSUP-a Zabok, policajac u Stanici policije Zlatar Bistrica, Policajac u Stanici prometne policije Zabok, šef smjene prometne policije u Postaji prometne policije Krapina, policijski službenik za prometnu preventivu u Postaji prometne policije Krapina, pomoćnik načelnika policijske postaje za sigurnost cestovnog prometa u Postaji prometne policije Krapina i policijski službenik za preventivu u cestovnom prometu u Pododsjeku za sigurnost cestovnog prometa

POSTAJA GRANIČNE POLICIJE MACELJ

DRAGO KUHTA - rođen 22. veljače 1972. godine, diplomirani kriminalist u zvanju glavni policijski inspektor, koji je policijsku karijeru započeo 1990. godine kao policajac SM Centar Zagreb, policajac u Stanici policije Krapina, voditelj smjene na graničnom prijelazu u Stanici granične policije Krapina, pomoćnik zapovjednika Stanice granične policije Krapina, pomoćnik zapovjednika za kontrolu prelaska granice u Postaji granične policije Krapina, zapovjednik Postaje granične policije Kumrovec, zapovjednik Postaje granične policije Krapina, voditelj Pododsjeka za državnu granicu i nezakonite migracije, načelnik Policijske postaje Pregrada i dosadašnji načelnik Postaje granične policije Macelj.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook