Prethodni članak
Sljedeći članak

Uhićen osumnjičenik za pljačku 12 poslovnica za otkup zlata

Osumnjičeni je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzornika, nakon čega je doveden u Županijski sud u Zagreb, te mu je određen istražni zatvor


Foto: Arhiva

Jučer, 28. kolovoza policijski službenici Policijske uprave krapinsko-zagorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjim hrvatskim državljaninom za kojeg se osnovano sumnja da je počinio četiri kaznena djela razbojništva na području PU krapinsko-zagorske, te osam razbojništva na području PU zagrebačke.

Naime, osumnjičeni je tijekom ove godine razbojništva počinio na način da je prijeteći pištoljem nad djelatnicima u poslovnicama za otkup zlata otuđivao novac, te zlatni i srebrni nakit. Tom prilikom vlasnicima je počinjena veća materijalna šteta. Isto tako, temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu izvršena je pretraga doma, drugih prostorija, te osobnog automobila koji koristi 50-godišnjak kojom prilikom je pronađeno više cigareta ispunjenih marihuanom tzv. "joint", više komada raznog streljiva, pištolj, te plinski pištolj.

Osumnjičeni je nakon  dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzornika, nakon čega je doveden u Županijski sud u Zagreb, te mu je određen istražni zatvor.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook