Uključite se u javno savjetovanje- "Lokalni program djelovanja za mlade u Bedekovčini"

Autor zagorje.com

7. rujna 2018. godine, otvoren je postupak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji traje do 9. listopada 2018. godine.


Općina Bedekovčina u partnerstvu s Bedekovčanskom udrugom mladih provodi projekt „Lokalni program djelovanja za mlade u Bedekovčini“ čija ukupna vrijednost iznosi 52.000,00 kuna, od čega je Ministarstvo socijalne politike i mladih sufinanciralo 40.000,00 kuna, a Općina Bedekovčina preostali iznos. Vanjski suradnik na projektu je Mreža udruga Zagor. Projektom će se izraditi strateški dokument „Lokalnog programa djelovanja za mlade u Bedekovčini za razdoblje 2018. do 2023. godine“ koji će predstavljati jasan smjer na području politika za mlade, a sve u cilju osnaživanja mladih, savjeta mladih, udruga mladih i za mlade te jedinice lokalne samouprave u svrhu podizanja kvalitete života mladih.

-7. rujna 2018. godine, otvoren je postupak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji traje do 9. listopada 2018. godine. Pozivamo sve mlade da se pridruže izradi Programa - pozivaju iz Općine.

Program kao i postupak savjetovanja možete pronaći na web stranici Općine Bedekovčina u kategoriji Savjetovanje s javnošću https://www.bedekovcina.hr/savjetovanje-zainteresiranom-ja…/