Prethodni članak
Sljedeći članak

Uključite se u javno savjetovanje- "Lokalni program djelovanja za mlade u Bedekovčini"

7. rujna 2018. godine, otvoren je postupak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji traje do 9. listopada 2018. godine.


Općina Bedekovčina u partnerstvu s Bedekovčanskom udrugom mladih provodi projekt „Lokalni program djelovanja za mlade u Bedekovčini“ čija ukupna vrijednost iznosi 52.000,00 kuna, od čega je Ministarstvo socijalne politike i mladih sufinanciralo 40.000,00 kuna, a Općina Bedekovčina preostali iznos. Vanjski suradnik na projektu je Mreža udruga Zagor. Projektom će se izraditi strateški dokument „Lokalnog programa djelovanja za mlade u Bedekovčini za razdoblje 2018. do 2023. godine“ koji će predstavljati jasan smjer na području politika za mlade, a sve u cilju osnaživanja mladih, savjeta mladih, udruga mladih i za mlade te jedinice lokalne samouprave u svrhu podizanja kvalitete života mladih.

-7. rujna 2018. godine, otvoren je postupak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji traje do 9. listopada 2018. godine. Pozivamo sve mlade da se pridruže izradi Programa - pozivaju iz Općine.

Program kao i postupak savjetovanja možete pronaći na web stranici Općine Bedekovčina u kategoriji Savjetovanje s javnošću https://www.bedekovcina.hr/savjetovanje-zainteresiranom-ja…/


Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Povodom blagdana Tijelova, Dana antifašističke borbe i Dana državnosti zabrane za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona bit će na pojedinim dionicama državnih cesta u Istri i priobalju: -20.lipnja od 14 do 23 sata -21.l...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program