Općina Đurmanec dodjeljuje potpore poljoprivrednicima

Autor sp

Za dodjelu potpora planirano je ukupno 50 tisuća kuna

poljoprivreda_potpore.jpg

Općina Đurmanec objavila je Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora za ulaganja u poljoprivredi na području općine Đurmanec u 2021. godini sukladno utvrđenim uvjetima i kriterijima u Programa potpora poljoprivredi na području općine Đurmanec za 2021. godinu i osiguranim sredstvima u Proračunu Općine Đurmanec za tu namjenu.

Općina Đurmanec će u 2021. godini dodjeljivati potpore u poljoprivredi za sljedeće aktivnosti: Kapitalna ulaganja u poljoprivredi, Priprema projektne dokumentacije, savjetodavne usluge za izradu projekata,
Poticanje povećanja proizvodnje voća i povrća, Poticanje povećanja stočnog fonda, Poticanje ekološke proizvodnje. Za dodjelu potpora za ulaganja u poljoprivredi na području općine u ovoj godini, planirano je ukupno 50.000 kuna za svih pet mjera.

Prilikom dodjele potpora uzimaju se u obzir samo prihvatljivi troškovi nastali u 2021. godini, dakle i prihvatljivi troškovi prije objave ovog javnog poziva. Zahtjevi se dostavljaju poštom ili osobno na adresu Općina Đurmanec, Đurmanec 137, 49225 Đurmanec, s naznakom „Zahtjev za dodjelu potpore u poljoprivredi u 2021. godini - ne otvarati”. Rok dostave zahtjeva je 6. prosinca 2021. (ponedjeljak) do 15,00 sati, bez obzira na način dostave, obavještava Općina Đurmanec.