Prethodni članak
Sljedeći članak

Općina Đurmanec dodjeljuje potpore poljoprivrednicima

Za dodjelu potpora planirano je ukupno 50 tisuća kuna


Općina Đurmanec objavila je Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora za ulaganja u poljoprivredi na području općine Đurmanec u 2021. godini sukladno utvrđenim uvjetima i kriterijima u Programa potpora poljoprivredi na području općine Đurmanec za 2021. godinu i osiguranim sredstvima u Proračunu Općine Đurmanec za tu namjenu.

Općina Đurmanec će u 2021. godini dodjeljivati potpore u poljoprivredi za sljedeće aktivnosti: Kapitalna ulaganja u poljoprivredi, Priprema projektne dokumentacije, savjetodavne usluge za izradu projekata,
Poticanje povećanja proizvodnje voća i povrća, Poticanje povećanja stočnog fonda, Poticanje ekološke proizvodnje. Za dodjelu potpora za ulaganja u poljoprivredi na području općine u ovoj godini, planirano je ukupno 50.000 kuna za svih pet mjera.

Prilikom dodjele potpora uzimaju se u obzir samo prihvatljivi troškovi nastali u 2021. godini, dakle i prihvatljivi troškovi prije objave ovog javnog poziva. Zahtjevi se dostavljaju poštom ili osobno na adresu Općina Đurmanec, Đurmanec 137, 49225 Đurmanec, s naznakom „Zahtjev za dodjelu potpore u poljoprivredi u 2021. godini - ne otvarati”. Rok dostave zahtjeva je 6. prosinca 2021. (ponedjeljak) do 15,00 sati, bez obzira na način dostave, obavještava Općina Đurmanec.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook