ČUDNA KOALICIJA: Zagorska HSP-ovka Plenkovića nazvala 'partizanskim skotom'

Autor zagorje.com

„Pa da!! Plenki… Sin JNA lekarke… Pravi partizanski skot!!“, komentirala je Marija Kranjc, nakon čega su svi dotadašnji komentatori prekinuli raspravu.

  ranogajec 2.jpg

Zagorski HSP-AS potpisao je predizbornu koaliciju sa zagorskim HDZ-om i podržao Dragutina Ranogajca kao zajedničkog nestranačkog kandidata za krapinsko-zagorskog župana. No, pojedinci ipak, očito, nisu zadovoljni takvom koalicijom, što se itekako vidi na komentarima na društvenim mrežama.

Naime, predsjednik Županijske organizacije HSP - AS Krapinsko – zagorske županije Stjepan Ranogajec objavio je jučer fotografiju članka u Zagorskom listu o njegovoj izjavi kako se nad Krapinsko – zagorskom županijom nadvila 'udbaška hobotnica' koja je, prema njegovim riječima, 'najjača u Zaboku'.

Obzirom da je riječ o temi koja je bila aktualna proteklog tjedna, u komentarima ispod njegove objave nisu se razvile neke naročite velike rasprave o toj temi, no jedan od komentara izazvao je nekoliko poziva u našu redakciju.

Naime, nekadašnja nositeljica HSP-ove liste za vijeće Mjesnog odbora Krušljevo Selo u Gradu Oroslavje, Marija Kranjc, koja Stjepana Ranogajca u komentarima naziva 'predsjedniče', što najvjerojatnije znači da je zajedno s njim svojevremeno prešla u HSP – AS, složila se s jednim komentatorom koji je ustvrdio „HDZ je udba“ i tada napala Andreja Plenkovića.

„Pa da!! Plenki… Sin JNA lekarke… Pravi partizanski skot!!“, komentirala je Marija Kranjc, nakon čega su svi dotadašnji komentatori prekinuli raspravu.