Prethodni članak
Sljedeći članak

Zatvoren 1. Glumački festival u Krapini

Nakon 10 odigranih predstava zatvoren je zastor na 1. Glumačkom festivalu u Krapini. Izvedbom komedije Važno je zvati s


Nakon 10 odigranih predstava zatvoren je zastor na 1. Glumačkom festivalu u Krapini. Izvedbom komedije Važno je zvati se Ernest , Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu tako smo stigli do kraja festivala koji se pokazao kao pun pogodak. Publika je u velikom broju pohodila predstave, tražila se karta više, a i glumci su mogli biti zadovoljni prijemom. Predstave su često u toku izvedbe nagrađivane pljeskom, a svaka je na kraju dobila veliki aplauz.

Organizatori festivala, Udruga Glumački festival u Krapini i Pučko otvoreno učilište Krapina napravili su zaista veliki posao u svega dva mjeseca koliko je prošlo od osnivanja udruge do festivala. Uz to što su u Krapinu doveli odlične predstave, svaku su večer počastili goste i posjetitelje bogatim domjenkom uz svirku zagorskih glazbenih sastava. Treba li reći da su druženja potrajala do sitnih sati.

Zadovoljna je bila i publika koja je dobila mogućnost vidjeti što nudi recentna kazališna produkcija i iskoristila je to, pa nema nikakve zapreke da nam slijedeći, 2. Glumački festival u Krapini donese nove predstave i ponovno pobudi radost odlaska u kazalište.

Što na kraju reći. Bio je to vrhunski kulturni događaj i još jednom treba čestitati organizatorima na odlično odrađenom poslu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook