Prethodni članak
Sljedeći članak

ŽARKO TUŠEK AUTOMOBILOM UDARIO DJEVOJČICU: 'Nije istina da sam htio pobjeći s mjesta nesreće'

U Krapini se dogodila prometna nesreća u kojoj je saborski zastupnik i predsjednik zagorskog HDZ - a Žarko Tušek udario 11 – godišnju djevojčicu. O tome što se dogodilo razgovarali smo i s Tušekom


U ponedjeljak nešto prije podneva u Ulici Ivana Rendića u Krapini dogodila se prometna nesreća u kojoj je saborski zastupnik i predsjednik zagorskog HDZ – a Žarko Tušek automobilom udario 11 - godišnju djevojčicu.

Tušekova potvrda

Da se dogodila nesreća potvrdio nam je i Željko Sugnetić iz Policijske uprave krapinsko – zagorske, no mnogo detalja nije otkrivao. Rekao nam je tek da je očevid završio, da traje kriminalističko istraživanje te da je djevojčica prevezena u Opću bolnicu Zabok i bolnicu hrvatskih veterana. U telefonskom razgovoru par sati nakon nesreće Žarko Tušek rekao nam je kako je istina da je udario djevojčicu osobnim automobilom, no da nije istina da je htio pobjeći s mjesta nesreće ni da je telefonirao kada se nesreća dogodila kao što se prvotno pisalo po društvenim mrežama.

Bio s njom u bolnici

– Nije istina da sam htio pobjeći jer sam ja bio taj koji je zvao policiju. Ja sam se polukružno okrenuo da bi stao automobilom sa strane – rekao nam je Tušek. Djevojčicu koja, kako nam je ispričao Tušek, ima lakše ozljede, otpratio je u bolnicu gdje je pričekao da ju pregledaju liječnici. – Curicu i njenu majku sam nakon bolnice odvezao kući. Nemam nikakvog drugog komentara, hvala Bogu da je sve dobro završilo – kratko je rekao saborski zastupnik.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook