Prethodni članak
Sljedeći članak

Za jesenski rok ostalo 173 upisnih mjesta u zagorskim školama

Službena objava slobodnih mjesta očekuje se 14. kolovoza, a već 22. kolovoza počinju prijave u sustav i prijave obrazovnih programa


Po završetku ljetnog upisnog roka, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je okviran broj slobodnih mjesta za jesenski rok. Službena objava slobodnih mjesta očekuje se 14. kolovoza, a već 22. kolovoza počinju prijave u sustav i prijave obrazovnih programa. Dan poslije, 23. kolovoza završavaju prijave obrazovnih programa koji zahtijevaju dodate provjere.

Po završetku tih provjera, 26. kolovoza završavaju prigovori na eventualne netočne podatke u sustavu, a istog se datuma s liste brišu kandidati koji nisu zadovoljili preduvjete. Odabir obrazovnih programa u jesenskom roku zaključava se 29. kolovoza i počinje ispis prijavnica dok će konačne ljestvice biti poznate 1. rujna. U srednjim školama u Hrvatskoj nakon ljetnog upisnog roka ostalo je slobodno 6.826 upisnih mjesta.

U Krapinsko - zagorskoj županiji za jesenski upisni rok ostala su 173 slobodna upisna mjesta. U Srednjoj školi Zlatar u opću gimnaziju može se upisati još još 9 učenika, u Gimnaziji AGM Zabok ostala su još 2 mjesta u jezičnoj gimnaziji, u SŠ Krapina još je 17 nepopunjenih mjesta, u SŠ Oroslavje 14, u SŠ Pregrada 7, u SŠ Zabok 23, u ŠUDIGO Zabok slobodno je još 26 mjesta, u SŠ Konjščina može se upisati još 31 učenik, a u SŠ Bedekovčina 12 učenika. (zl)

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook