Prethodni članak
Sljedeći članak

Za desetak dana kreće rekonstrukcija državne ceste u Novom Golubovcu

Investicija je vrijedna 10, 6 milijuna, a popravit će se 3 kilometra dionice. Za vrijeme trajanja rekonstrukcije, promet će se regulirati semaforima


Radovi na rekonstrukciji državne ceste kroz Novi Golubovec započinju za desetak dana, a jučer je tvrtka Colas d. d. koji su izvođač radova, uvedena u posao. Prema informacijama iz Hrvatskih cesta koje su investitor, planira se rekonstrukcija ukupno 3 kilometra ceste na golubovečkom području.

Ugovorena vrijednost radova iznosi 10.654.042,64 kuna. Ove godine planirani su radovi od križanja državnih cesta DC35 i DC29 prema centru Novog Golubovca, u dužini 750 metara. Planirani završetak radova je 21.ožujka 2017.

Ovom rekonstrukcijom poboljšat će se sigurnost sudionika u prometu, povećati nosivost kolničke konstrukcije, sanirati oborinska odvodnja, izgraditi nogostupi, popraviti mostovi te sanirati klizišta. Inače, cijela prometnica koja prolazi kroz općinu Novi Golubovec, a koja graniči s Varaždinskom županijom puna je rupa i zakrpa te odrona, a uništili su je kamioni s teškim prometom i vapila je za obnovom. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook