Prethodni članak
Sljedeći članak

Važno ulaganje u Općini Mače


U Maču je najavljen početak radova izgradnje nogostupa na ŽC2168 Mače- Poznanovec. Kako kaže načelnica Općine Mače Mladenka Mikulec Šimunec, radi se o važnom ulaganju.

''Ovo je vrlo bitno ulaganje u našoj Općini. Nakon presvlačenja svih županijskih cesta na našem području- krećemo i sa ozbiljnim zahvatima u smjeru Poznanovca. Kvaliteta života i prometovanja nakon ovih radova biti će uvelike bolja na navedenoj trasi. Za nastavak izgradnje nogostupa Općina Mače je već naručila izradu projektne dokumentacije.'' – rekla je načelnica.

Investitor radova je Županijska uprava za ceste KZŽ, Izvođač radova : Završni radovi Krešo d.o.o

Izgradnja nogostupa i sustava oborinske odvodnje počinje za nekoliko dana. Početak radova biti će na južnom dijelu iz smjera Poznanovca. Ukupna dužina gradilišta jest 900m.

Regulacijom prometa biti će omogućeno kretanje u jednom traku u zoni radova. Prometnica će biti zatvorena u potpunosti u nekoliko navrata zbog izgradnje 5 novih propusta u trupu ceste. O zatvaranju će biti objavljene dodatne obavijesti i prometna signalizacija.

''Sudionike u prometu molimo za razumijevanje i veselimo se brzom završetku radova! Zahvaljujemo Krapinsko zagorskoj županiji i ŽUC KZŽ na realizaciji ovog projekta!'' – zaključuje načelnica Mikulec Šimunec.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook