Prethodni članak
Sljedeći članak

Vatrogasci vadili mrtvu osobu iz bunara

I krađa novca i tragičan slučaj dogodili su se na području Petrovskog


Jučer, 30. lipnja nepoznati je počinitelj iz nezaključanog osobnog vozila u vlasništvu 55-godišnjaka, parkiranog na dvorištu obiteljske kuće u Preseki Petrovskoj iz nezaključanog pretinca otuđio nekoliko stotina kuna.

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 75 poziva na broj 112. Većina poziva po kojima je ŽC 112 postupao odnosila se na intervencije hitne medicinske pomoći, kao i na pružanje savjetodavne medicinske pomoći kojih je u proteklih 24 sata bilo 16.

U slijetanju osobnog vozila u Križanču jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, dok je na autocesti A2 kod izlaza u Mokricama također automobil sletio s autoceste,  ali na sreću bez ozlijeđenih osoba.

Vatrogasne postrojbe intervenirale su u Gornjoj Pačetini na uklanjanju drva s ceste, u Stubičkim Toplicama na skidanju mačka s drveta, u Vidovcu Petrovskom na vađenju mrtve osobe iz bunara te na spašavanju osobe iz prevrnutog osobnog vozila u Križanču.

Od ostalih događaja izdvajamo potres jačine 3.1 prema Richterovoj ljestvici s epicentrom 15 km južno-jugozapadno od Varaždina a osjetili su ga građani na području općine Lobor i Budinščina, o čemu je Zagorje.com već izvijestio. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook