Prethodni članak
Sljedeći članak

UZ DAN POLICIJE: Vijenci za šest zagorskih policajaca poginulih u Domovinskom ratu

Dan policije slavi se na sutrašnji blagdan njihovog zaštitnika, sv. Mihovila, a uoči sutrašnje svečane proslave u Zagrebu, zagorski policajci prisjetili su se danas svojih poginulih kolega u društvu njihovih obitelji.


Povodom sutrašnjeg blagdana sv. Mihovila, zaštitnika policajaca, koji se u Republici Hrvatskoj slavi kao Dan policije, predstavnici Policijske uprave Krapinsko-zagorske na čelu s načelnikom Jakobom Bukvićem, u društvu župana Željka Kolara i gradonačelnika Krapine Zorana Gregurovića, položili su danas na krapinskom gradskom groblju vijence i zapalili svijeće u čast i na spomen zagorskim policajcima poginulim u Domovinskom ratu.

Također, vijence i svijeće položili su i njihovi suborci, pripadnici specijalnih policijskih postrojbi, ali i njihove obitelji, koje je PU Krapinsko-zagorska pozvala da im se danas pridruže.

- Centralno obilježavanje sutrašnjeg Dana policije bit će u Zagrebu na Policijskoj akademiji, zbog čega smo mi danas ovdje, dan uoči Dana policije, na krapinskom gradskom groblju položili vijence i zapalili svijeće za šest naših branitelja, djelatnika Policijske uprave Krapinsko-zagorske, poginulih u Domovinskom ratu. Pozvali smo danas i roditelje tih naših poginulih kolega, da se svi zajedno nađemo, da porazgovaramo i pružimo jedni drugima ruku i pomoć ukoliko bude trebala – rekao je načelnik Bukvić za zagorje.com.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook