Prethodni članak
Sljedeći članak

Do petka se primaju primjedbe na projekt proširenja ceste do Marije Bistrice

Uvid elaborat radi se zbog evidentiranja postojećeg stanja te kako bi se na temelju toga mogla raditi parcelizacija i krenuti u ishođenje građevinske dozvole za rekonstrukciju državne ceste DC 307 od Donje Stubice do Marije Bistrice

  • Foto: arhivska snimka - sanacija klizišta na državnoj cesti D307

    Foto: arhivska snimka - sanacija klizišta na državnoj cesti D307


Hrvatske ceste pozvale su vlasnike nekretnina uz državnu cestu DC 307 od Donje Stubice do Marije Bistrice da dođu na uvid geodetskog eloborata i zatraže eventualna pojašnjenja o budućoj rekonstrukciji te prometnice. Uvid u geodetski elaborat vlasnici zemljišta na katastarskom području Donja Stubica i Stubičko Podgorje mogu obaviti danas od 15 do 17 sati u Plavoj dvorani, Toplička cesta 10, Donja Stubica iznad Zagrebačke banke, vlasnici čije se nekretnine nalaze na području  katastarske općine Gusakovec, Modrovec, Dubovec mogu se više o svemu informirati sutra 29. rujna od 15 do 17 u Sportskom centru NK Matija Gubec, a Bistričanci čija su zemljišta na k.o. Laz Bistrički i Marija Bistrica, u petak, 30. rujna, također od 15 do 17 u Općinskoj vijećnici, Trg pape Ivana Pavla II.

Uvid u geodetski elaborat radi se zbog evidentiranja postojećeg stanja te kako bi se na temelju toga mogla raditi parcelizacija i krenuti u ishođenje građevinske dozvole za rekonstrukciju ove ceste. Dakle, sve su to predradnje za rekonstrukcije ove državne prometnice, a koja će se rekonstruirati u dvije faze, i to od Mokrica pa sve do Marije Bistrice, u dužini gotovo 30 kilometara, a koja bi prema nekim procjenama trebala krenuti krajem iduće godine.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook