Prethodni članak
Sljedeći članak

Ubila se skokom s mosta

ŠVALJKOVEC - Dvadesetogodišnja Lidija M. iz Komora Začretskog bacila se iz još neutvrđenih razloga s mosta iznad autoces


ŠVALJKOVEC - Dvadesetogodišnja Lidija M. iz Komora Začretskog bacila se iz još neutvrđenih razloga s mosta iznad autoceste Zagreb-Macelj, na petlji kod Švaljkovca.


U božićnoj noći samoubojstvo skakanjem sa nadvožnjaka na autocestu Zagreb - Macelj u mjestu Švaljkovec počinila je Lidija M. (20) iz Komora Začretskog. Kako su izvIjestili iz policije nesreća se dogodila između 20 i 21.15 sati. Djevojka je skočila na autocestu s devet metara visine i na mjestu je ostala mrtva. Policiju su o nesreći javili vozači koji su naišli na mrtvo tijelo.

Djevojka je te večeri bila u društvu prijatelja i svoje sestre, a nešto prije nesretnog slučaja društvo se razdvojilo. Kako doznajemo mladi su te večeri odlučili prošetati, a među njima došlo je do neke sitne prepirke. Što je navelo djevojku da skoči s ograde koja je visoka dva metra ne mogu shvatiti članovi njezine obitelji ni prijatelji.

Njezini prijatelji i sestra, ostali su šokirani kad su na cesti vidjeli njezino beživotno tijelo. U tuzi i nevjerici sestra je plakala i govorila kako će doma bez nje. Lidija ima još dvije sestre i brata, a njihovi roditelji su rastavljeni. Brigu o mrtvom tijelu preuzeo je otac.

Kako doznajemo djevojka je živjela sa svojom mlađom sestrom u iznajmljenom stanu u Svetom Križu Začretju, a zadnju godinu dana radila u ugostiteljskom objektu u Zagrebu kod svoje rodbine, a prije toga u jednoj mjesnoj trgovini. Kako pričaju njezini šokirani prijatelji bila je mirna djevojka koja je uvijek kada su zajedno izlazili pila samo sok.

Izvor: Večernji list


Još članaka iz "Vijesti"

Facebook