Prethodni članak
Sljedeći članak

Topolovec i dalje na čelu Sjeverozapadno-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a

Dosadašnji predsjednik Anđelko Topolovec i tajnica saveza i saborska zastupnica Marija Puh ponovno su dobili povjerenje članova Skupštine

  • Anđelko Topolovec i Marija Puh s varaždinskim kolegama

    Anđelko Topolovec i Marija Puh s varaždinskim kolegama


Sjeverozapadno-hrvatski regionalni savez  HNS-a prošle je subote u varaždinskoj Areni održao izbornu skupštinu. Dosadašnji predsjednik Anđelko Topolovec i tajnica saveza i saborska zastupnica Marija Puh ponovno su dobili povjerenje članova Skupštine, dok su za potpredsjednike ponovno izabrani Neven Alić, potpredsjednik ŽO Bjelovarsko-bilogorske i zamjenik župana i Dražen Žvorc iz Međimurske županije.

- Sjeverozapadno-hrvatski regionalni savez daje gotovo pola preferencijalnih glasova koje je HNS osvojio na prošlim parlamentarnim izborima. To obvezuje sve nas da takav rezultat u najmanju ruku ponovimo i na nadolazećim lokalnim izborima -  istaknuo je Topolovec. - Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati je u posljednjih godinu i pol, u razdoblju održavanja čak dva kruga parlamentarnih izbora, pokazala kako je njezino glavno uporište sjeverozapadni dio zemlje. Iz Krapinsko-zagorske, Međimurske i Varaždinske županije u Sabor je izabrano 4 zastupnika, a na regionalnoj razini HNS daje župana i zamjenika župana u Varaždinskoj županiji, župana u Međimurskoj županiji i zamjenika župana u Krapinsko-zagorskoj. Ovaj regionalni savez obuhvaća još i Koprivničko-križevačku i Bjelovarsko-bilogorsku županiju gdje HNS također ima zamjenika župana – istaknuli su HNS-ovci. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook