Prethodni članak
Sljedeći članak

Terme Tuhelj uskoro postaju predvodnik zagorskog turizma

Do kraja ove godine slovenske Terme Olimpia u obnovu Termi Tuhelj iz Tuheljskih Toplica uložit će devet i pol milijuna e


Do kraja ove godine slovenske Terme Olimpia u obnovu Termi Tuhelj iz Tuheljskih Toplica uložit će devet i pol milijuna eura.

Radovi se izvode i na okolnim prostorima u Termama Tuhelj, izjavila je za Zagorski list direktorica poduzeća Ivana Kolar i dodala:

"Uredit ćemo suvremeni vodeni park s modernom plažom i nizom atrakcija kao što je «spora rijeka» koja će povezivati četiri bazena. Naš wellness park za relaksaciju, uživanje i zabavu, sa solarijima, masažama i svim potrebnim sadržajima bit će jedinstven u Hrvatskoj.

Samo će se «svijet saune» protezati na tisuću četvornih metara prostora s programima kao što su tapidariumi, vodeni kreveti i slično. Kako je kongresni turizam već razvijen uredit ćemo i moderni kongresni centar koji će moći primiti i 400 gostiju. Mi ne želimo biti samo lječilišne toplice. Naši gosti su kupači, korisnici wellness usluga, sportaši i kongresni gosti- istaknula je Ivana Kolar.

Sudeći po uređenju soba u koje gost ulazi s magnetskom karticom, a na koju je spojeno i uključivanje grijanja i svjetla, te činjenicom da su sve sobe klimatizirane, spojene na Internet, s telefonom i televizorom, Terme Tuhelj bi uskoro mogle postati predvodnik zagorskog turizma.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook