Prethodni članak
Sljedeći članak

Stubičke Toplice: Izgorjela tri autobusa i kombi

Noćas je u Stubičkom Toplicama izbio požar u kojem su u potpunosti izgorjela tri autobusa i jedan kombi autoprijevoznika


Noćas je u Stubičkom Toplicama izbio požar u kojem su u potpunosti izgorjela tri autobusa i jedan kombi autoprijevoznika Stubaki-toursa. Izgorjela vozila u vlasništvu su stubičkog poduzenika Ivana Torte, koji je u vrijeme izbijanja požara bio s društvom u jednom ugostiteljskom lokalu.

Vatrogasce i policiju o vatri je obavijestila njegova supruga. Jedan od autobusa kupljen je tek prije dva mjeseca, kombi je star godinu dana, a sva su vozila bila osigurana. Šteta se neslužbeno procjenjuje na oko pola milijuna eura. Točan uzrok požara još se ne zna. Policijski očevid traje.

Susjedi tvrde da su prije izbijanja požara čuli eksploziju, no neslužbeno smo doznali da je uzrok požara tehnički kvar na jednom od vozila.

Ivan Torta u posljednje je vrijeme proširio svoje poslovanje i u potpunosti obnovio vozni park, a u planu je imao i izgradnju autobusnog kolodvora u Stubičkim Toplicama.

Prema našim saznanjima Torta nije dugovao nikom i nije povezan sa kriminalnim krugovima.


Još članaka iz "Vijesti"

Facebook