Prethodni članak
Sljedeći članak

Stipendije za izvanredna postignuća

Dodjeljuju se četiri stipendije za izvanredna postignuća u iznosu od 600 kuna mjesečno za razdoblje od 10 mjeseci

  • foto: ilustracija

    foto: ilustracija

Grad Pregrada raspisao je natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima s prebivalištem na području grada Pregrade 2017./2018. za izvanredna postignuća.

Dodjeljuju se četiri stipendije za izvanredna postignuća u iznosu od 600 kuna mjesečno za razdoblje od 10 mjeseci (rujan 2017./ lipanj 2018. godine), od toga: 2 stipendije za izvanredna postignuća učenika srednjih škola te 2 stipendije za izvanredna postignuća studenata. Pravo prijave na Natječaj, odnosno na stipendiju za izvanredna postignuća imaju studenti koji: su upisani u akademsku godinu 2017./2018. visokog učilišta (sveučilište, fakultet ili umjetničku akademiju u njegovom sastavu, veleučilište ili visoka škola), imaju prebivalište na području grada Pregrade, su postigli izvanredno postignuće u području kulture, znanosti i sporta. Pravo prijave na Natječaj, odnosno na stipendiju za izvanredna postignuća imaju učenici srednjih škola koji: su redovno upisani u srednju školu u školskoj godini 2017./2018., imaju prebivalište na području grada Pregrade, odnosno čiji roditelji ili skrbnici imaju prebivalište na području grada Pregrade, su postigli izvanredno postignuće u području kulture, znanosti i sporta.

Krajnji rok za podnošenje zahtjeva je 15 dana od dana objave natječaja, tj. do 21. veljače 2018. godine.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

IZVANREDNE SITUACIJE I OGRANIČENJA NA AUTOCESTAMA: A1 ZAGREB-SPLIT-PLOČE -između čvora GOSPIĆ i čvora GORNJA PLOČA (186.km i 194.km smjer Split, te 181.km i 198-199.km smjer Zagreb) u oba smjera ima više požara usljed čega dolazi do zadimljava...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program